Τα «κλικ» της πρώτης του Γιούχτα

16:20 | 24/07/2018

Την πρώτη προπόνηση της χρονιάς έκανε χθες η ομάδα των Αρχανών - διαβάστε δηλώσεις και δείτε φωτογραφίες

Μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τον Μηνά Πίτσο και τους βοηθούς του αλλά και τους διοικητικούς παράγοντες του Γιούχτα, πραγματοποιήθηκε χθες η ''πρώτη'' της ομάδας των Αρχανών.

Στο γήπεδο των Αρχανών βρέθηκε φυσικά η διοίκηση της ομάδας, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης που παρακολούθησαν τον αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Καττάρων Μακάριο και ιερείς της περιοχής.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής Μηνάς Πίτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη της διοίκησης στις μεταγραφικές υποθέσεις και τόνισε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι απλώς η παραμονή:

«Θέλουμε αυτή τη χρονιά να φτιάξουμε μια ομάδα που δεν θα είναι ασανσέρ. Στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και να προσφέρουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Από εκεί και πέρα κάθε χρόνο θα κοιτάζουμε το σωματείο να προχωράει πιο ψηλά και να κάνει βήματα προόδου. Η διοίκηση ήταν κοντά και εκπλήρωσε τις επιθυμίες μου. Μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική ευκαιρία, θα την κοιτάξουμε».

Ο πιο έμπειρος από τους νέους παίκτες του Γιούχτα, ο Σωτήρης Τσάτσος, τόνισε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα βλέπει στις Αρχάνες: «Οι συνθήκες εργασίας είναι άριστες. Αυτό το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις θα τις ζήλευαν πολλές ομάδες. Θα δουλέψουμε ταπεινά και ό,τι βγει”.

Οι 14 νέοι ποδοσφαιριστές που έδωσαν το “παρών” στην πρώτη προπόνηση ήταν οι : Κόλλιας, Σακλαμάκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Κορτσινίδης, Ηλιόπουλος, Ραπτάκης, Πουλάκης, Κουσίδης, Γιαννόπουλος, Σπηλιωτάκης, Ζαχαράκης, Λογοθέτης, Τσάτσος.

πληροφορίες: www.patris.gr

φωτογραφίες: image services

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.