Τα λέει με Σπανούλη ο Πιτίνο

17:25 | 21/05/2021

Στην Ελλάδα ο Αμερικανός τεχνικός πιάνει αμέσως δουλειά ενόψει Προλυμπιακού.

Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε πριν λίγο στη χώρα μας και στις πρώτες του δηλώσεις προανήγγειλε συνάντηση με τον Βασίλη Σπανούλη, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική.

Αναλυτικά είπε: «Μίλησα με τον Σπανούλη μέσα στην σεζόν, αλλά δεν έχω νεότερα. Θα μιλήσω μαζί του μέσα στην εβδομάδα, θα του εξηγήσω το πλάνο της Εθνικής ομάδας και θα δούμε πως θα πάει».

Για τους υπόλοιπους διεθνείς και τις επιλογές τις οποίες έχει, επεσήμανε: «Δεν έχουμε κάνει καν προπόνηση. Δεν έχουμε πολλές επιλογές, θα είναι δύσκολο να βρούμε 12-13 παίκτες. Έχουμε έναν πυρήνα 8-9 παικτών.

Θα είναι αρκετοί απ' αυτούς που έχουν αγωνιστεί ξανά. Θα είναι παίκτες από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε την περίπτωση του Ντόρσεϊ. Θα είναι δύο παίκτες από την ΑΕΚ και κάποιοι από άλλες ομάδες. Γι' αυτό ήρθα νωρίς για να δω και ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα δούμε τους νέους παίκτες».

Για την περίπτωση του Κώστα Κουφού, υποστήριξε: «Ξέρω τον Κώστα από πολύ μικρό. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου και θα αποφασίσουμε για το θέμα του Κώστα Κουφού».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.