Στις χαρές και στις λύπες εκεί

SMS
14:01 | 08/02/2019

Με τα λόγια του ο Μιχάλης Μπούσης βγάζει μια ηγετική φυσιογνωμία και δείχνει σίγουρος για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ομίλου δεν έχει μεγάλη ευχέρεια στον ελληνικό προφορικό λόγο και υπάρχουν φορές που δεν μπορεί να διατυπώσει με απόλυτη ακρίβεια ό,τι θέλει να πει. Η πολύχρονη παρουσία του στις ΗΠΑ έχει δημιουργήσει αυτό το… θεματάκι στην έκφραση του, παρόλο που ανέκαθεν τα ελληνοαμερικάνικα είναι τόσο… cult.

Παρά το γεγονός, βέβαια, πως ο ομογενής επιχειρηματίας μιλάει σπαστά τα ελληνικά, φροντίζει να γίνεται απόλυτα ξεκάθαρος. Μπορεί στον χειρισμό της μητρικής του γλώσσας να μην είναι ο καλύτερος, ωστόσο τα λόγια του αποπνέουν μια απίστευτη δυναμική και μια ανεπανάληπτη σιγουριά.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την εμπορική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς. «Η ομάδα θα πάει καλά, η ομάδα θα προχωρήσει», «Θα δείτε ότι στα επόμενα 2-3 χρόνια θα μιλάνε πολλοί για τον ΟΦΗ στην Ελλάδα», ήταν κάποιες από τις ατάκες του Μπούση, που εμφανίστηκε βέβαιος για την υλοποίηση του πρότζεκτ.

Ο «ισχυρός άνδρας» του ηρακλειώτικου συλλόγου καθιστά σαφές όποτε του δίνεται η ευκαιρία ότι θα υπάρξει εξέλιξη, αρκεί να υπάρξει και υπομονή. Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» φαίνεται πως διαθέτει ηγετικό χαρακτήρα και αποδεικνύει πως αυτό αποτελεί και ένα σημαντικό στοιχείο για την τεράστια επιτυχία στην επαγγελματική του καριέρα.

Ήρεμος και χαμογελαστός, βγάζει αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα για την πραγματοποίηση των σχεδίων του ίδιου και των συνεργατών του. Τα λεγόμενα του εξαφανίζουν κάθε αμφιβολία και κάνουν την πρόοδο του ΟΦΗ να θεωρείται δεδομένη.

«So», όπως λέει και ο πρόεδρος, ο Όμιλος αλλάζει σιγά-σιγά επίπεδο και στην πράξη. Οι κινήσεις σε όλα τα επίπεδα δε θυμίζουν σε τίποτα το πρόσφατο παρελθόν και πλέον το πλαίσιο που βαδίζει το ιστορικό σωματείο ανεβάζει αισθητά το status του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπούσης: «Δεν είμαι περαστικός από τον ΟΦΗ»

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

«Αρρωστος» με το ΝΒΑ ο Σαμαράς 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.