Τα «ντράιβ» του Νάστου και οι «βόμβες» Κοροβέση και Ντίνα
Στο οικογενειακό «διπλό» στο κλειστό του ΒΑΚ υπήρξαν παίκτες, που έδειξαν πως έχουν καλή σχέση και με την… πορτοκαλί θεά.
Από τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες ήταν απαγορευτικές, στον ΟΦΗ… άλλαξαν για λίγο άθλημα και το «μενού» της προπόνησης είχε μπασκετάκι.
Οι ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι γεγονός ότι το απόλαυσαν, αφού έκαναν το πρόγραμμα τους, ενώ δοκίμασαν παράλληλα και κάτι διαφορετικό.
Και είναι αλήθεια πως ορισμένοι φάνηκε πως το’ χουν και με το μπάσκετ. Κάποιοι, δηλαδή, από τους «ασπρόμαυρους» ξεχώρισαν και στο παρκέ.
Όπως για παράδειγμα ο Νάστος, που έκανε καταπληκτικά «ντράιβ» και τελείωνε τις φάσεις. Ο ΟΦΗ, ωστόσο, έχει τους δικούς του… Στεφ Κάρι, καθώς οι Κοροβέσης και Ντίνας τα «μπουμπούνισαν» έξω από τα 6.75μ.
Σημασία, βέβαια, έχει πως άπαντες το χάρηκαν και έκαναν και τη γυμναστική τους, έστω και σε εσωτερικό χώρο.
Ανήμερα της αποκάλυψης, πάντως, της ΠΑΕ για τα ομιλίτικά αισθήματα του Μάρβιν Μπάγκλεϊ, οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν τις ικανότητες τους, σε σημείο που θα προβλημάτιζαν τον 20χρονο σταρ για τον ποιο θα επέλεγε για συμπαίκτη του στους Σακραμέντο.
