Τα «όχι» σε Παναθηναϊκό, o Άρης και η νίκη του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Οι προτάσεις στον Βούρο, ο χειρισμός του Λυσάνδρου και η μεγάλη νίκη του ΟΦΗ με τη συμφωνία μαζί του.

Η υπόθεση του Πραξιτέλη Βούρου μόνο εύκολη δεν ήταν. Και ποτέ δεν ήταν σίγουρη. Ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ έως το 2024, δέχθηκε γερό πρέσινγκ από τον Παναθηναϊκό και εσχάτως από τον Άρη, αλλά τελικά επέλεξε τον ΟΦΗ.

Οι "πράσινοι" είχαν δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και μάλιστα η προσφορά τους στο 27χρονο αμυντικό ήταν καλύτερη οικονομικά από αυτή του ΟΦΗ. Τις τελευταίες μέρες προέκυψε και ο Άρης πιέζοντας τον Βούρο.

Από την πλευρά της η Κρητική ΠΑΕ είχε κάνει εξ αρχής αυτό που έπρεπε. Εκανε μια πολύ καλή πρόταση στον παίκτη και του έδωσε το χρονικό διάστημα για να σκεφτεί και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Βούρος, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, είχε τις τελευταίες μέρες συχνή επικοινωνία με τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος έπαιξε σημαντικότατο ρόλο για να έρθει το αίσιο τέλος. Ο Ελληνας στόπερ είχε στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού, το ενδιαφέρον που προέκυψε από Άρη, ενώ στο κάδρο υπήρχε και το εξωτερικό αν εμφανιζόταν κάτι το εξαιρετικό.

Η Κρητική ΠΑΕ όμως από την πρώτη στιγμή του έδειξε απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση, τον άφησε να σκεφτεί και να αποφασίσει χωρίς πίεση, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η αγάπη που του έδειχνε καθημερινά ο κόσμος του ΟΦΗ. Έτσι το σίριαλ έλαβε τέλος και ο Πραξιτέλης Βούρος είπε το "ναι" στην επέκταση της συνεργασίας.

Αυτό δείχνει ότι ο παίκτης δεν ξέγραψε ποτέ τον ΟΦΗ λόγω μίας καλύτερης οικονομικά πρότασης, αλλά αναγνώρισε τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπό του οι επικεφαλής. Ο ίδιος ο ΟΦΗ βγαίνει νικητής από μία δύσκολη υπόθεση και κρατάει τον σημαντικότερο παίκτη της περσινής σεζόν και τον ηγέτη της άμυνάς του.

Παράλληλα, η συμφωνία με τον Βούρο ζεσταίνει τον κόσμο. Οι φίλαθλοι περίμεναν με αγωνία την εξέλιξη και δεν ήθελαν να χαθεί ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Ακόμα και οι πιο... δύσπιστοι κατάλαβαν ότι ο ΟΦΗ δεν παράτησε την υπόθεση, την πάλεψε και παρά το γεγονός πως υστερούσε οικονομικά η πρόταση από τον Παναθηναϊκό (που ήταν ο κύριος ανταγωνιστής) βγήκε λευκός καπνός.

Μερικές φορές δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα, αλλά το τι πραγματικά σου προσφέρει μία ομάδα. Και εδώ ο ΟΦΗ δεν βγήκε απλώς νικητής, αλλά θριαμβευτής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ανανέωσε ο Βούρος με τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.