Τα παιχνίδια που θα λείψει ο Μπάκιτς

12:47 | 06/11/2023

Το πλήγμα με την απουσία του Νταμπράουσκας και το πρόγραμμα του ΟΦΗ μέχρι το τέλος του έτους

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχασε με θλάση β' βαθμού τον Μάρκο Μπάκιτς, μετά τον τραυματισμό που είχε ο Μαυροβούνιος στο ματς με τον Ολυμπιακό και το ερωτηματικό έχει να κάνει με την επάνοδό του σε δράση.

Συνήθως αυτοί οι τραυματισμοί αφήνουν τους παίκτες περίπου 1. μήνα εκτός. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα του Ντίκο, ο οποίος κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο-ρεκόρ.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ, εκτός του αποψινού με τον Πανσερραϊκό, είναι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 11 Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ», με τον Βόλο στις 24 Νοεμβρίου, επίσης στο Ηράκλειο, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου ο ΟΦΗ παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Μετά το ματς με τους «πράσινους» ακολουθεί ο αγώνας κυπέλλου με την Κηφισιά, στις 6 του μήνα.

Επί της ουσίας, αυτά είναι τα παιχνίδια που έχει «κυκλώσει» ο Βάλντας Νταμπράουσκας ελπίζοντας πως θα έχει στη διάθεσή του τον Μπάκιτς. Μετά το παιχνίδι κυπέλλου αρχίζει ο δεύτερος γύρος και ο ΟΦΗ παίζει στις 11 Δεκεμβρίου εκτός έδρας με τον Άρη. Μάλιστα, μετά τον Άρη υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, με μεσοβδόμαδη αγωνιστική. Ο ΟΦΗ παίζει στις 16 Δεκεμβρίου με τον Αστέρα Τρίπολης και στις 21 του μήνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.