Τα προφητικά λόγια του Ποτουρίδη...

SMS
08:15 | 02/04/2019

Αν το ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε μια φορά αρ@@@α για να το πάρεις, αυτό του Σαββάτου (06/04) θέλει εκατό…

Μετά τον αγώνα στους «Ζωσιμάδες» ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είχε προκαλέσει αίσθηση με τις δηλώσεις του, καθώς ο ΟΦΗ είχε προηγηθεί, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους το «διπλό».

«Σε τέτοια μας, συγγνώμη για την έκφραση, πρέπει να έχεις @@@ για να τα πάρεις. Συνεχίζουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, η συνέχεια είναι δύσκολη και η φανέλα που φοράμε είναι βαριά», είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Ποτουρίδης.

Και τα λόγια του φυσικά αποδεικνύονται προφητικά, αφού με την τροπή που έχουν πάρει πλέον τα πράγματα, ταιριάζουν… ακόμη περισσότερο ενόψει της συνάντησης του «Γεντί Κουλέ». Η νίκη αποτελεί «μονόδρομο» για τον Όμιλο και κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως να είναι καταδικαστικό.

Τα περιθώρια τέλειωσαν για την ομάδα του Ηρακλείου και ο αγώνας είναι do or die. Αν κερδίσει μένει «ζωντανός». Σε διαφορετική περίπτωση τον σώζει μάλλον μόνο το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και να μην ισχύσει το «3+1», όσον αφορά στον υποβιβασμό.

Οι Ηπειρώτες έρχονται φουριόζοι από το σπουδαίο «διπλό» στη Λιβαδειά και φυσικά με το «μαξιλαράκι» του +4 απέναντι στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Είναι ξεκάθαρο, επομένως, ότι οι παίκτες του Βέρα πρέπει να δείξουν πάθος, καρδιά και… cojones για να φτάσουν στο «τρίποντο».

Από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Γιατί μόνο έτσι θα «ανασάνουν» και θα διατηρήσουν σοβαρές πιθανότητες για σωτηρία.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.