Τα συγχαρητήρια του Νταμπράουσκας και οι ατάκες του για τη μεγάλη νίκη

ΟΦΗ

Πώς σχολίασε ο Βάλντας Νταμπράουσκας τη νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟΚ - Τα συγχαρητήρια και αυτά που ξεχώρισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός στη συνέντευξη Τύπου:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά και μία δύσκολη εβδομάδα μετά την Τρίπολη. Σήμερα πανηγυρίζουμε, αλλά ακόμα και τώρα σκεφτόμαστε τι θα γινόταν αν παίζαμε καλύτερα με τον Αστέρα. Πήραμε το μάθημά μας και αυτό φάνηκε από την εμφάνιση των παικτών. Το πλάνο που προετοιμάσαμε ήταν δύσκολο και ήταν δύσκολη και η εκτέλεσή του. Δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί ευκαιρία. Με τη βοήθεια του διαιτητή ήταν γύρω από την περιοχή μας. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου. Το πιο σημαντικό είναι να σεβόμαστε την φανέλα του ΟΦΗ και να δίνουμε όλοι το 100%.

Σε αυτό το γήπεδο όταν κερδίζεις δεν μπορείς να περιγράψεις τα συναισθήματά σου, δίνει φτερά σε όλους! Αυτό το γήπεδο δίνει πολλά στους παίκτες!

Ο ΠΑΟΚ είναι σε τρομερή φόρμα, αν είδατε τα τελευταία παιχνίδια ήταν λίγο τρομακτικός. Εχει ταχύτητα και πολύ καλούς παίκτες. Σε σχέση με τον Αρη ήμασταν διαφορετικοί, ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, είχαμε άλλο πλάνο. Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Μεταφέραμε παίκτες στα πλάγια γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει από εκεί. Το σημαντικό στην άμυνα ήταν να μην αφήσουμε να περάσουν μπάλες πίσω από την άμυνα. Οι παίκτες εκτέλεσαν το αμυντικό πλάνο τέλεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε καλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε κάποιες κακές αποφάσεις, αν ήμασταν λίγο πιο σωστοί στις επιλογές θα ήμασταν ακόμα καλύτεροι.

Στο επιθετικό κομμάτι είχαμε καλές στιγμές, είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ. Και σήμερα είχα την πολυτέλεια να έχω επιλογές στον πάγκο, να βάζω παίκτες και να ξέρουν τι να κάνουν. Δύο από αυτές δημιούργησαν και εκτέλεσαν το γκολ.

Το σημαντικό είναι η συγκέντρωση και η προσπάθεια και φυσικά το υλικό που έχουμε στον πάγκο. Θα προτιμούσα να βάζουμε γκολ πιο νωρίς και μην παίζουμε 12 λεπτά καθυστερήσεις. Το ότι βρίσκουμε αυτές τις νίκες στις καθυστερήσεις δείχνει τη νοοτροπία και το μεγάλωμα των παικτών. Πέρυσι θυμάστε πως χάσαμε με τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις. Είχα πει τότε στους παίκτες μου πως κάποια στιγμή πρέπει να μεγαλώσουμε. Η ομάδα μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο.

Στα παιχνίδια παρουσιάζονται προβλήματα και πρέπει να βρίσκεις λύσεις. Ηταν ιδέα του βοηθού μου να βάλω στα χαφ τον Αμπαντά και μετά από σύντομη συζήτηση αποφασίσαμε να το κάνουμε.

Θα ξεκουραστούμε λίγο, λόγω της διακοπής. Θα παίξουμε ένα φιλικό με τα Χανιά στο «Γεντί Κουλέ». Χρειάζεται πολλά να δουλέψουμε, πολλά πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Εχουμε δουλειά ακόμα, είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.