Τα συλλυπητήρια Καλαϊτζίδη-Βοσνιάδη για τον άτυχο φίλαθλο

22:18 | 29/09/2019

Ο προπονητής του Απόλλων Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ξεκίνησε τις δηλώσεις του για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, με το ατυχές συμβάν που χαρακτήρισε και κυρίαρχο του σημερινού απογεύματος. Στην συνέχεια, εξαπέλυσε «επίθεση» εναντίον της ΕΡΤ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρωτίστως συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που απ’ ό,τι έμαθα κατέληξε μετά από ένα ατυχές συμβάν. Αυτό είναι το κυρίαρχο του σημερινού απογεύματος.

Οι προσαρμογές μας δεν μας επέτρεψαν στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό έφερε την αντίπαλη ομάδα να είναι δίκαια νικήτρια.

Αρχίζει προβληματικά και αυτή η σεζόν στη δεύτερη επαγγελματική μας κατηγορία και αυτό είναι απόρροια της αναδίπλωσης και ανακολουθίας της ΕΡΤ. Διότι πολλές ομάδες την περσινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησαν με στόχο να είναι στη δεκάδα, για να έχουν οικονομικά οφέλη, από τα οποία θα είχαν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τα οικονομικά τους, για να μπορέσουν να δημιουργήσουν ανταγωνιστικές ομάδες. Μία από αυτές τις ομάδες ήμασταν κι εμείς και η απόφαση της αναδιάρθρωσης με τα αντίστοιχα οφέλη μας έβαλε στη διαδικασία να ξοδευτούν κι άλλα χρήματα στην προσπάθειά μας να είμαστε μία από τις δέκα ομάδες που θα μπορέσουμε να έχουμε τα έσοδα τα οποία εξήγγειλαν κυβέρνηση και ΕΡΤ. Το ερώτημα που θέτει ο καθένας είναι γιατί δόθηκαν τα χρήματα στις ομάδες της Super League 1. Ο λογισμός μου λέει για να μην υπάρχει πολιτικό και αθλητικό κόστος στην κυβέρνηση. Η άποψή μου είναι ότι κι εμείς έπρεπε να κάνουμε αντίστοιχα, να εμμείνουμε στις αρχικές μας θέσεις, στις εξαγγελίες που είχε κάνει η κυβέρνηση, γιατί διαφορετικά θα ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά η χρονιά για εμάς. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον καταλαβαίνετε ότι και στη δική μας περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ανταγωνιστική ομάδα και περιμένουμε τη λύση του προβλήματος για να προχωρήσουμε. Διαφορετικά δε θα μπορέσουμε να το κάνουμε και αυτό θα είναι πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο. Η απόφαση είναι στα χέρια των κρατούντων, ΕΡΤ και κυβέρνηση και αυτοί θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον στη Super League 2, μία κατηγορία που θα είναι πολύ καλή και θα πλησιάζει στις πλείστες ομάδες της Super League 1. Στο χέρι της κυβέρνησης και της ΕΡΤ είναι να δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες, με βάση αυτά που έχει εξαγγείλει να δημιουργηθούν ανταγωνιστικές ομάδες, σε υγιές περιβάλλον και να μην έχουμε τα προβλήματα που κατά καιρούς είχε η κατηγορία. Αλλωστε γι’ αυτό τον λόγο δημιουργήθηκε η Super League 2, για να μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και να εκλείψουν φαινόμενα που όλοι απευχόμαστε να υπάρχουν».

Όσον αφορά τον προπονητή των Χανίων, ο Αλέκος Βοσνιάδης αρκέστηκε να πει: «Χάθηκε μια ζωή στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κάνουμε δηλώσεις. Πρέπει να σταματήσει κάθε τέτοιο επεισόδιο. Έχουμε υποχρέωση όλοι να βοηθήσουμε ώστε να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτό ας είναι το τελευταίο τέτοιο περιστατικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκοτώθηκε φίλαθλος στο Απόλλων Πόντου-Χανιά

Το μήνυμα του Αυγενάκη για το τραγικό περιστατικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.