Τα συμβόλαια του ΟΦΗ που λήγουν το καλοκαίρι

ΟΦΗ

Από την 1η Ιανουαρίου έχουν δικαίωμα να υπογράψουν με όποια ομάδα επιθυμούν

Η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει από την 1η Ιανουαρίου και όλες οι ομάδες έχουν έτοιμα τα πλάνα τους και μετρούν αντίστροφα για τις κινήσεις ενίσχυσης είτε αποχωρήσεων. Ο ΟΦΗ, στην προκειμένη περίπτωση, ανήκει και στις δύο κατηγορίες. Θέλει να ενισχυθεί, με την απόκτηση επιθετικού, αλλά ταυτόχρονα θέλει να αποφορτίσει το ρόστερ προχωρώντας σε «διαζύγια».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη συμπληρώνοντας το πρώτο δεκαήμερο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Πιο κοντά στην έξοδο φαίνεται πως είναι ο Αποστόλης Γιάννου (επιστρέφει στην Αυστραλία, φήμες λένε για την ομάδα της Macarthur), αλλά επισήμως δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο, ενώ δεδομένα ο ΟΦΗ ψάχνει για φορ άσχετα με το τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις.

Εκτός των παραπάνω, ο ΟΦΗ έχει ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και θεωρητικά από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν. Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιάννου. Οι υπόλοιποι είναι ο Νίκος Κοροβέσης, ο Κώστας Γιαννούλης και ο Μπόι Βάτερμαν. Υπάρχει και ο αστερίσκος με τον πιτσιρικά Νίκο Χαλκιαδάκη, ο οποίος παίζει στην Κ19 του Ομίλου.

Ξεχωριστή περίπτωση είναι ο Λάζαρος Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συμφωνία και όπως είναι λογικό είναι πάρα πολύ νωρίς να γίνει η όποια πρόβλεψη για το μέλλον του. Δεδομένα, λοιπόν, ο ΟΦΗ έχει 4 παίκτες (με Γιάννου και χωρίς Λάμπρου) των οποίων η συμφωνία με την Κρητική ομάδα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Συνοπτικά τα συμβόλαια που λήγουν το εφετινό καλοκαίρι:

Κώστας Γιαννούλης

Νίκος Κοροβέσης

Απόστολος Γιάννου

Μπόι Βάτερμαν

*Λάζαρος Λάμπρου (τέλος δανεισμού)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάλι καλά... αλλά όχι όλα καλά!

Μη το καθυστερήσετε άλλο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.