Τα τελευταία νέα για την υγεία του Τάσου Μπουντούρη

14:12 | 22/01/2020

​Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Στρατιωτικού Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας μεταφέρθηκε σήμερα ο Έλληνας ολυμπιονίκης, Τάσος Μπουντούρης, μετά το τροχαίο ατύχημα στην λ. Ποσειδώνος.

Ο βετεράνος ιστιοπλόος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Metropolitan και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το βράδυ της Δευτέρας στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Καλαμακίου. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είχε εκδώσει ανακοίνωση για τον Τάσο Μπουντούρη στο ιδιωτικό νοσοκομείο, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι σε δημόσιο νοσοκομείο και αναλαμβάνει όλα τα έξοδα νοσηλείας.

Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του Ολυμπιονίκη, Τάσου Μπουντούρη Οι τελευταίες πληροφορίες Ο Ολυμπιονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Καθημερινή» ο διευθυντής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Γεώργιος Γεωργιάδης, οι ενδείξεις είναι σαφώς καλύτερες από τη χθεσινή ημέρα και οι κακώσεις παρουσιάζουν μία μικρή υποχώρηση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.