Τακτοποιήθηκε ο Λεάλ

19:56 | 12/06/2018

Στον απαραίτητο διακανονισμό προχώρησαν οι διοικούντες τον ΟΦΗ με τον Σέρχιο Λεάλ, με αποτέλεσμα να λυθεί με τον καλύτερο τρόπο η μεταξύ τους συνεργασία.

Το διαζύγιο ΟΦΗ και Λεάλ θα είναι τελικά «βελούδινο» καθώς η εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί με τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του τακτοποιήθηκαν. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής είχε επαφή με ιθύνων στέλεχος της διοίκησης, ο οποίος του μετέφερε βελτιωμένη πρόταση, την οποία και αποδέχθηκε ο Λεάλ. 

Αρχικά είχε παρουσιαστεί μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως με αμοιβαίες υποχωρήσεις και προκειμένου να μην χρειαστεί να φτάσει το θέμα στα άκρα (προσφυγή), η διαφορά γεφυρώθηκε και το μεσημέρι της Τρίτης (12/6) ο Λεάλ πήρε ένα μέρος των οφειλών προς το πρόσωπό του, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε και τον διακανονισμό για το υπόλοιπο ποσό. 

Την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν οι διοικούντες και με τους άλλους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Όλοι τους θα κληθούν να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων και να ρυθμίσουν το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις. Οι κινήσεις αυτές θα βοηθήσουν τη διοίκηση στο να μην αποκτήσει «μπελάδες» στο μείζον θέμα της αδειοδότησης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.