Ταουσιάνης: «Μη χάνουμε την ψυχραιμία μας»

09:25 | 23/08/2020

Ο έμπειρος τεχνικός δε θέλει οι παίκτες του να χάνουν τη συγκέντρωση τους.

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 2-1 από τον Ηρόδοτο στη Ν. Αλικαρνασσού, σε ματς φιλικού χαρακτήρα, και ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε ότι το συγκρότημα του πρέπει να παραμένει ψύχραιμο σε όλη τη διάρκεια μιας αναμέτρησης.

Αναλυτικά είπε: «Σε αυτήν την πρώτη φάση της προετοιμασίας μας και συγκεκριμένα σε αυτά τα δύο πρώτα φιλικά είχαμε ως κύριο στόχο την αξιολόγηση των μικρών παικτών.

Πλέον μπαίνουμε σε μια νέα φάση της προετοιμασίας όπου θα έχουμε και κάποιες προσθήκες ποδοσφαιριστών για να αρχίσουμε να δένουμε σιγά σιγά το παζλ του ρόστερ που θα παρουσιάσουμε φέτος.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό παιχνίδι, το μόνο που θα κρατήσουμε απ' αυτό είναι ότι εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν πρέπει να χάνει την ψυχραιμία της και τη συγκέντρωση της γιατί όταν αυτό συμβαίνει λειτουργεί αρνητικά για το προφίλ μας.

Αυτό είναι που με απασχολεί απ' το σημερινό φιλικό το οποίο θα συζητήσουμε και με τα παιδιά. Κινούμαστε πάντα στην ίδια πολιτική όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και σαφώς θέλουμε να εντάξουμε κι' άλλα στοιχεία που δεν είχαμε σε καλό βαθμό την περσινή χρονιά. Σε αυτό το κομμάτι θα δουλέψουμε πολύ περισσότερο και περιμένοντας την τελική μορφή του ρόστερ θα δούμε και ότι αφορά στον σχηματισμό της ομάδας».

Τέλος όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ταουσιάνης είπε: «Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμα πέρα των παιδιών που έχουν αποκτηθεί. Είμαστε σε επαφή με τους μεταγραφικούς μας στόχους απλά περιμένουμε και την απόφαση όσων αφορά την απόφαση για την αδειοδότηση της ομάδας γιατί αυτό παίζει ρόλο και στις επιλογές που έχουμε κάνει και που έχουμε στάντμπάι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.