​Ταουσιάνης: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάνεις»

19:31 | 24/01/2021

Οι δηλώσεις του Ταουσιάνη στην κάμερα του ERGOTELIS TV

Τι δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη:

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να αναφερθώ με την ευκαιρία στην Football league. Είναι μια κατηγορία που έχουμε στο μυαλό μας και αντιλαμβανόμαστε τις αγωνίες τους, γιατί περάσαμε από αυτήν την κατάσταση. Εύχομαι να ξεκινήσουν και αυτοί όσο γρηγορότερα γίνεται. Το δρόμο τον έχουν δείξει η Σούπερ Λίγκ 1 και 2. Τηρώντας τα πρωτόκολλα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σε ότι αφορά στο παιχνίδι, δυστυχώς δεύτερη ήττα για εμάς. Είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καθαρό μυαλό και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ίσως δικαιούμασταν και κάτι με τη μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε το μυαλό μας. Ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα και στο 80’ δεχθήκαμε το γκολ. Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις, τουλάχιστον μην το χάνεις.

Είχαμε μια μεγάλη φάση στο φινάλε, αλλά και εκεί η τύχη μας γύρισε την πλάτη και η ικανότητα του τερματοφύλακα. Για δεύτερο παιχνίδι δεν παίρνουμε τίποτα. Η δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Όποιος το βάζει κερδίζει. Δεν το βάλαμε εμείς στις στιγμές μας, το έβαλε ο Λεβαδειακός. Νομίζω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, όπως ήταν και το πρώτο με τον Ιωνικό.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.