Ταουσιάνης: «Συγκεντρωμένοι στις στιγμές...»

14:15 | 06/04/2021

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Εργοτέλη ενόψει Διαγόρα (07/04).

Η ομάδα του Ηρακλείου θέλει κόντρα στους Ροδίτες να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των 5 ήττων και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναφερόμενος στην αυριανή συνάντηση τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στις στιγμές, αφού όλα εκεί κρίνονται. Αναλυτικά είπε:

«Το ζητούμενο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι να έχουμε ναι μεν το αγωνιστικό πρόσωπο που ζητάμε και εκφράζει τον Εργοτέλη, αλλά ταυτόχρονα να είμαστε συγκεντρωμένοι στις στιγμές. Αυτό είναι που μας λείπει στα τελευταία παιχνίδια καθώς όλα τα ματς κρίνονται στις στιγμές.»

Ο Νίκος Πέιος, με την σειρά του υποστήριξε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς είμαστε σε ένα δύσκολο σημείο, σε μια δύσκολη κατάσταση με αρνητικά αποτελέσματα, κάτι που δεν το περιμέναμε. Μέχρι το ματς με τη Δράμα, ήμασταν πολύ καλά, σε πολύ καλό σημείο. Πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα να το ξεπεράσουμε.»

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, τέλος, σχολίασε: «Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη, ώστε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.