Τελικά... ο Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα

19:01 | 23/02/2021

Τελικά το δημοσίευμα του Σαββάτου (20/02) της El Mundo Deportivo για την επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην Μπαρτσελόνα όχι μόνο είχε βάση, αλλά επαληθεύτηκε πανηγυρικά τρία 24ωρα αργότερα.

Ο ίδιος ο Γκασόλ, το απογευμα της ίδιας ημέρας είχε διαψεύσει πως επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα, ωστόσο, την Τρίτη (23/02), μία ημέρα πριν εκπνεύσει η διορία της Euroleague, ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα φορά ξανά την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο δις πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς έδωσε τα χέρια με την ομάδα της καρδιάς του και μετά από δύο 10ετίες θα αγωνιστεί ξανά μαζί της, με στόχο να την βοηθήσει να κατακτήσει τον τίτλο στην Ισπανία, αλλά πολύ περισσότερο αυτόν της Euroleague, που αποτελεί και το μεγάλο στόχο των Καταλανών.

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι γυρίζω στο σπίτι μου και θα συναντήσω την ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Θέλω με τις ικανότητες και την εμπειρία μου να βοηθήσω το κλαμπ σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, αλλά και να βελτιώσω την φυσική μου κατάσταση, να βρω ρυθμό μέσω από τον ανταγωνισμό.

Είμαι χαρούμενος που γυρίζω εκεί απ' όπου ξεκίνησα και είμαι ενθουσιασμένος γι' αυτή την ευκαιρία. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα σύντομα. Ευχαριστώ τη Μπαρτσελόνα και το προπονητικό επιτελείο που βοήθησαν για να βρεθώ στην ομάδα» ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Γκασόλ.

Προς το παρόν κανείς δεν είναι σε θέση να πει μετά βεβαιότητας πότε θα είναι έτοιμος αγωνιστικά ο Γκασόλ, ο οποίος έχει να παίξει μπάσκετ από τον Μάρτιο του 2019, δηλαδή, περίπου δύο χρόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.