Τελικό μέσα στο Πάσχα πρότεινε ο Ολυμπιακός

Ένα από τα ζητήματα που τέθηκαν επί τάπητος στο σημερινό (Τετάρτη 31/03) Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, αφορούσε και την πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να διεξαχθεί πιο νωρίς ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα αντί για τις 22 Μαΐου (ως τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2020/21) να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου 2021, πριν από τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, που είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 05-06 Μαΐου.

Όπως ανέφεραν οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σημαντικό να υπάρχει μία επιπλέον εβδομάδα ξεκούρασης για τις ομάδες και δη όσες θα συμμετάσχουν στα καλοκαιρινά προκριματικά των Κυπέλλων Ευρώπης κι ως εκ τούτου θα ήταν προτιμότερο να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 16 Μαΐου με τη διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής των πλέι-οφ, εφόσον έχει τελειώσει νωρίτερα και το Κύπελλο.

Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμμετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα) επιφυλάχθηκαν για να απαντήσουν, καθώς όπως τόνισαν πρέπει πρώτα να ενημερώσουν σχετικά τα ποδοσφαιρικά τμήματά τους. Τον τελευταίο λόγο σε κάθε περίπτωση τον έχει η ΕΠΟ.

Οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου έχουν οριστεί για το διήμερο 28-29 Απριλίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.