Τέλος από τον Εργοτέλη Ροβίθης, Κοιλιάρας και Μπάτζιος!

Betsson Super League 2

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, Ροβίθης, Κοιλιάρας και Μπάτζιος θα αποτελέσουν παρελθόν από τον Εργοτέλη - τι ισχύει με τα ανοιχτά ζητήματα

Μετά τον Καλογεράκη και τους Σπίριακ - Μπαράτα, ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Εργοτέλη και μάλιστα παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό κορμό. Ο λόγος για τους Γιάννη Κοιλιάρα, Μανώλη Ροβίθη και Χρήστο Μπάτζιο, οι οποίοι δεν συμφώνησαν σε προτάσεις ανανέωσης των συμβολαίων τους και δεν θα αποτελέσουν μέρος του νέου Εργοτέλη.

Η κρητική ομάδα έτρεξε τις τελευταίες μέρες τα ανοιχτά ζητήματα με στόχο να τα κλείσει μέχρι την 30η Ιουνίου, ημερομηνία-ορόσημο σε περίπτωση που δεν πάρει αδειοδότηση. Αναφερόμαστε σε περιπτώσεις παικτών άνω των 25 ετών.

Θυμίζουμε ότι εννέα συνολικά συμβόλαια ολοκληρώνονται φέτος για τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, Μπάτζιος - Κοιλιάρας - Προβυδάκης - Καλογεράκης - Τζελέπης - Μπουρσέλης - Έφορντ - Ιατρούδης και Ροβίθης.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις με τα «διαζύγια» με τους τρεις ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα, τα ''ανοιχτά'' ζητήματα έχουν να κάνουν με τον Ιατρούδη σε πρώτο πλάνο αλλά και τις υποθέσεις των Προβυδάκη - Μπουρσέλη - Τζελέπη, οι οποίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι στον Εργοτέλη αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέντευξη Τύπου από τον Γιώργο Τουτζάρη, ο οποίος επί της ουσίας θα είναι απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ θα ανακοινωθούν τα πλάνα για την επόμενη. Οπότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέση του γενικού διευθυντή των «κιτρινόμαυρων» επί όλων των θεμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «αντίο» του Καλογεράκη στον Εργοτέλη

Διπλή αποχώρηση στον Εργοτέλη

Παρελθόν ο Καλογεράκης

Θέλει τον Ιατρούδη και το δείχνει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.