Τέλος από τον ΟΦΗ ο Πέπε Μελ

15:04 | 11/02/2024

Ο Ισπανός προπονητής συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου και αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας.

Παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Πέπε Μελ, μία μέρα μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τη συμπλήρωση 12 αγώνων με μόλις 1 νίκη.

Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στον Μηνά Λυσάνδρου και τον Ισπανό τεχνικό, αποφασίστηκε από κοινού ότι η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Έτσι, ο έμπειρος προπονητής αποτελεί οριστικά παρελθόν και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Το βάρος, έτσι όπως έχει τώρα η κατάσταση, πέφτει στον αντικαταστάτη του. Τον άνθρωπο εκείνο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ομίλου είτε μέχρι το τέλος της σεζόν είτε με προοπτική να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία.

Στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει τις σκέψεις για τους πιθανούς αντικαταστάτες, αλλά πρωτίστως πρέπει να αποφασιστεί το μοντέλο. Θα είναι δηλαδή ένας προπονητής... ειδικών συνθηκών που θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο τη σωτηρία και να συμμαζέψει αγωνιστικά τον ΟΦΗ ή θα είναι ένας προπονητής που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της τρέχουσας σεζόν και θα σχεδιάσει και τον ΟΦΗ της επόμενης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.