Τέλος εποχής για Μονιάκη

21:26 | 31/05/2018

Ολοκληρώνεται η συνεργασία του Μανόλη Μονιάκη με τον ΟΦΗ, καθώς ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα για τη νέα αγωνιστική χρονιά και μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μετά τον Νίκο Πουρτουλίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Μονιάκης θα είναι ο δεύτερος παίκτης της ομάδας που πήρε τον τίτλο στη Football League και θα συνεχίσει σε αυτή. Ο γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 αριστερός οπισθοφύλακας, αγωνίσθηκε την τρέχουσα χρονιά για 3η φορά με τον ΟΦΗ, του οποίου ήταν ένας εκ των αρχηγών. 

Στον Όμιλο βρέθηκε για πρώτη φορά το 2006 και παρέμεινε μέχρι και το 2010 παίζοντας σε 39 αγώνες, οι οποίοι τον οδήγησαν στον ΟΣΦΠ, αν και ποτέ δεν αγωνίσθηκε με τα χρώματά του, καθώς δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα. Επέστρεψε στην κρητική ομάδα το 2011 και έμεινε μέχρι και το 2015 αγωνιζόμενος σε 44 ματς με 1 γκολ στο ενεργητικό του. 

Μετά τη θητεία του στη Λάρισα επέστρεψε και φόρεσε για 3η φορά τη φανέλα του ΟΦΗ και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 8 παρουσίες, τις 5 ως βασικός και 426 λεπτά συμμετοχής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.