Σοκ στον ΟΦΗ με Ναμπί!

16:34 | 05/11/2020

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός μένει εκτός έδρας για εφτά μήνες!

Η κακοδαιμονία δε λέει ν’ αφήσει τον ΟΦΗ! Τα πράγματα έτσι κι αλλιώς ήταν εκ προοιμίου δύσκολα με τον Αντίλ Ναμπί, ωστόσο οι εξελίξεις ήταν οι χειρότερες.

Ο 26χρονος παίκτης υποβλήθηκε σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο γόνατο του αριστερού ποδιού, η οποία έδειξε ότι υπήρξε ρήξη του παλιού μοσχεύματος πρόσθιου χιαστού.

Έγινε, έτσι, επέμβαση αποκατάστασης, που ήταν επιτυχημένη, ωστόσο η χρονιά τελειώνει πρόωρα για τον Ναμπί, καθώς η επιστροφή του στα γήπεδα αναμένεται μετά από τουλάχιστον εφτά μήνες.

Η σχετική ενημέρωση: «Σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο γόνατο του αριστερού ποδιού υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής, Adil Nabi.

Ο αθλητής παρουσίασε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Adil Nabi αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ως το τέλος της εβδομάδας και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.