Τέλος η σεζόν για τον Μπράμπετς

15:52 | 10/04/2023

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, καθώς το κάταγμα που υπέστη στα πλευρά του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο Τσέχος αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς το κάταγμα που υπέστη στα πλευρά του με την ΑΕΚ θα τον αφήσει εκτός δράσης για τρεις με πέντε εβδομάδες. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια σοβαρή απώλεια για τους κίτρινους, στη μάχη που θα δώσουν για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εξάλλου, οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και την Δευτέρα (10/4) θεραπεία.

Αναλυτικά:

"Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (αποκατάσταση για το πρώτο, προπόνηση ειδικής αντοχής για το δεύτερο γκρουπ).

Οι Ματέο Γκαρσία και Λούκας Ρουπ έκαναν και σήμερα θεραπεία. Σε ό,τι αφορά τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στα πλευρά στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ., στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις τρεις με πέντε εβδομάδες.

Αύριο, Μ. Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και ο γιατρός της ομάδας μας, Νίκος Ξυλούρης, ευχαριστούν τον Ανδρέα Πισκοπάκη, ορθοπεδικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις ο Γιακούμπ Μπράμπετς, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.