Τέλος (ξανά) ο Σκύβαλος, πάει στη Λαμία του Πετράκη!

14:44 | 13/07/2020

Ο πρώην πλέον προπονητής του ΠΟΑ δέχθηκε πρόταση από τη Λαμία του Γιώργου Πετράκη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ομάδα του Ατσαλένιου, η οποία για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καλείται να βρει προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Σκύβαλος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΟΑ, αφού ενημέρωσε τη διοίκηση για την πρόταση που δέχθηκε από τη Λαμία και τον Γιώργο Πετράκη για να είναι στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Οι δύο άνδρες διατηρούν άριστες σχέσεις και ο προπονητής της Λαμίας πρότεινε στον προπονητή του ΠΟΑ να συνεργαστούν μαζί. Ο Σκύβαλος ενημέρωσε το Δ.Σ. του Ατσαλένιου για την πρόταση, έγινε αποδεκτή και ουσιαστικά οι «πράσινοι» βρίσκονται ξανά σε αναζήτηση τεχνικού.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας θα γίνει έκτακτο Δ.Σ. επί του θέματος για να τεθούν στο τραπέζι τα ονόματα των υποψήφιων να αντικαταστήσουν τον Σκύβαλο.

Το απίστευτο είναι ότι πριν από λίγο καιρό ο ΠΟΑ είχε ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας με τον Ιεραπετρίτη προπονητή, αλλά στη συνέχεια επήλθε τελικά συμφωνία για παραμονή και τη νέα χρονιά. Τώρα το «διαζύγιο» είναι οριστικό, αφού για τον Σκύβαλο είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον ΠΟΑ μετά από 2 επιτυχημένες σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανατροπή: Μένει στον ΠΟΑ ο Σκύβαλος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.