Τέλος ο Παπαβασιλείου;

08:06 | 29/05/2019

Το έντονο ενδιαφέρον ομάδων προς το πρόσωπό του αυξάνει τις πιθανότητες αποχώρησής του από τον Εργοτέλη.

Έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον πάγκο του Εργοτέλη, όλα δείχνουν ότι ο Κύπριος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου. 

Παρά το γεγονός ότι ο Παπαβασιλείου δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, το έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού φαίνεται ότι δεν τον αφήνουν αδιάφορο. Πληροφορίες από την Κύπρο, αναφέρουν ότι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον τους. Παράλληλα, η πάρα πολύ καλή δουλειά του στον Εργοτέλη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και η γενικότερη αγωνιστική εικόνα της κρητικής ομάδας, δεν έχουν αφήσει αδιάφορες ομάδες από Ελλάδα και δη από Super League. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπαβασιλείου έχει δεχθεί κρούση και από Εθνική ομάδα.

Με τα τωρινά δεδομένα, είναι άγνωστο το μέλλον του έμπειρου προπονητή και όπως όλα δείχνουν αυτό φαίνεται να είναι μακριά από τον Εργοτέλη, εκτός αν γίνει η μεγάλη ανατροπή. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω κι αν θα οριστικοποιηθεί το τέλος της θητείας του στους «κιτρινόμαυρους».

Το σίγουρο είναι ότι οι μετοχές του Παπαβασιλείου ανέβηκαν λόγω Εργοτέλη και η δουλειά του δεν πέρασε απαρατήρητη, με το όνομά του να συζητιέται εντόνως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ατάκα του Παπαβασιλείου και η φιλοσοφία του Εργοτέλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.