Τέλος ο Πότσι από τον ΑΟΑΝ

13:23 | 30/08/2020

Ζήτησε ν’ αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους από τον Άγιο Νικόλαο.

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Φαμπρίτσιο Πότσι στον ΑΟΑΝ, αφού ο έμπειρος μέσος αποτελεί παρελθόν από τους «κυανόλευκους».

Η ενημέρωση της ομάδας του Λασιθίου: Ο ποδοσφαιριστής Φαμπρίτσιο Πότσι, εξέφρασε την επιθυμία του για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει από την ομάδα μας, αλλά και την Κρήτη γενικότερα και έτσι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια μας για τη νέα περίοδο.

Ο 34χρονος αργεντινός μέσος σε σχετική δήλωση του ανέφερε: «Οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να βρεθώ εκτός Κρήτης και συγκεκριμένα στη Λάρισα απ’ όπου κατάγεται η γυναίκα μου, προκειμένου να εγκατασταθούμε πλέον μόνιμα, κοντά στα συγγενικά μας πρόσωπα, έπειτα από αρκετά χρόνια που είμαστε μακριά.

Στο διάστημα έστω και μικρό που βρέθηκα στον Άγιο Νικόλαο, τύχαμε πολύ καλής φιλοξενίας από τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ, οι οποίοι μας φρόντισαν και μας έδωσαν ότι είχαμε συμφωνήσει, όμως θεωρήσαμε ότι καλύτερο για μας θα ήταν να επιστρέψουμε στη Λάρισα. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ και εύχομαι να έχουν μια καλή σεζόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.