Τέλος ο Σάντσες από τον Παναθηναϊκό

13:22 | 03/06/2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε και τον Φακούντο Σάντσες και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο τριφύλλι αυτά τα τρία χρόνια.

Ο Φακούντο Σάντσες αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ Λάρνακας με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει.

Η πράσινη ΠΑΕ θέλησε να τον αποχαιρετήσει και επίσημα με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της και του πει αντίο και ευχαριστώ:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ο Σάντσες αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και για τρία χρόνια πρόσφερε όπου του ζητήθηκε. Είτε αγωνιζόμενος ως δεξί μπακ, είτε στα αριστερά, είτε ως στόπερ, είτε ακόμα και στη μεσαία γραμμή.

Ο 33χρονος Αργεντινός μπακ έκανε συνολικά 56 ματς στη Stoiximan Super League και πέτυχε δύο τέρματα ενώ έπαιξε και σε εννιά παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.