Τέλος στην «μαύρη» τριετία: Ο ΟΦΗ στη Superleague!

18:57 | 29/04/2018

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε τη νίκη (1-0) στην Καλαμαριά και επιστρέφει οριστικά στην Superleague έπειτα από τρία χρόνια - το γκολ του αγώνα ο Ντίνας στο 80'

Σε ένα παιχνίδι που θα το θυμάται ο ΟΦΗ μόνο για τους... τυπικούς λόγους της επικύρωσης της επιστροφής του στην Superleague, η Κρητική ομάδα επικράτησε με 1-0 του Απόλλων Πόντου στην Καλαμαριά και πανηγύρισε την επάνοδο του στην μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ο ΟΦΗ ήταν ουσιαστικός στο β' μέρος, εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Καλογεράκη στο 79', ο Ντίνας εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο για τον ΟΦΗ, ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που είχε και την κατοχή και την υπεροχή στο ματς, οι φιλοξενούμενοι όμως τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες με τον Βούο και τον Κουτσιανικούλη. Στο β' μέρος, ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά, απείλησε την εστία του Στρέζου χωρίς να χάσει την μεγάλη ευκαιρία. Στο 71' η αποβολή του Αμαραντίδη έκανε ευκολότερο το έργο του ΟΦΗ.

Όλα αυτά σε χαμηλό ρυθμό με τον ΟΦΗ να ''χτυπάσει'' στο 79'. Ο Κοέλιο είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν στο ματς, εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κουτσιανικούλη στο χώρο, τσίμπησε την μπάλα προλαβαίνοντας τον Καλογεράκη. Ο Ντίνας μετέτρεψε την παράβαση σε γκολ και έτσι ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 0-1. Στην συνέχεια διαχειρίστηκε άψογα το ματς και πήρε την νίκη που σηματοδοτεί την επάνοδο του στην Superleague.

Θυμηθείτε το live της αναμέτρησης από το Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.