Τέλος τα ψέματα: Επανεκκίνηση για την πρώτη θέση

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην επανέναρξη των πλέι άουτ.

Τα δύο back to back παιχνίδια με τον Λεβαδειακό και ό,τι αυτά άφησαν ανήκουν στο παρελθόν, σε αυτό βοήθησε και η διακοπή του πρωταθλήματος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αδειάσουν τα μυαλά.

Πλέον ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στο τώρα και το τώρα είναι οι «Ζωσιμάδες», μία έδρα που δεν μπορεί να πάρει διπλό από το μακρινό 2001, αισίως 22 χρόνια.

Απόψε στις 19:30 (ΝΟVA) ο ΟΦΗ θέλει να βάλει τέλος σε αυτή την αρνητική παράδοση και να κάνει restart στα πλέι άουτ, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη. Αυτή που θα τον κρατήσει στο στόχο της κατάκτησης της 7ης θέσης. Άχαρη η διαδικασία των πλέι άουτ, αλλά από όλους έχει τονιστεί ότι στόχος είναι η πρώτη θέση σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κι ας μην έχει κανένα ουσιαστικό κέρδος.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει κι άλλος στόχος για το αποψινό ματς. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι κάτω από τον ΟΦΗ και αν νικήσει -από τον Γενάρη έχει να κερδίσει στο πρωτάθλημα!- πλησιάζει επικίνδυνα τον Όμιλο και δεν τον αφήνει να ηρεμήσει.

Σε αυτή, λοιπόν, την αποστολή του για ακόμα μία εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα (σε αντίθεση με το «Γεντί Κουλέ») ο ΟΦΗ θα πάει αρκετά ενισχυμένος, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Αν εξαιρέσουμε τις απουσίες Μεγιάδο και Μπαλογιάννη, ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει στη διάθεσή του όλα τα «βαριά» όπλα -επέστρεψαν και οι Τοράλ και Φελίπε- και έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, χωρίς... πειράματα, για να έρθει το αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ είναι στο -5 από την πρώτη θέση και τον Ατρόμητο, ο οποίος παίζει εκτός με τον Λεβαδειακό του Γιάννη Πετράκη. Ο Παναιτωλικός, που είναι στο +2 από τον ΟΦΗ, παίζει με τη Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης που είναι 1 βαθμό πάνω από τον Όμιλο αντιμετωπίζει τον Ιωνικό.

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ:

1. Ατρόμητος 32

2. Παναιτωλικός 29

3. Αστέρας Τρίπολης 28

4. ΟΦΗ 27

5. ΠΑΣ Γιάννινα 23

6. Λαμία 20

7. Λεβαδειακός 18

8. Ιωνικός 18

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.