Τέλος το Κύπελλο για τον Εργοτέλη

18:01 | 06/10/2021

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν ήταν καλοί και έχασαν 2-0 από τη Νίκη Βόλου.

«Αντίο» είπε στο Κύπελλο Ελλάδας ο Εργοτέλης, ο οποίος για την 4η φάση του θεσμού, δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της συνάντησης και αποκλείστηκε από τους Θεσσαλούς, που ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Οι «κυανόλευκοι» πήγαν πιο «ζωντανά» στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3’ ο Κάσσος έκανε την κεφαλιά και ο Τσέλιος απέκρουσε. Στο 17’, πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» πλησίασαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Κουατένγκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν… στροφές και είχαν δύο σπουδαίες στιγμές, στο 28’ με τον Κάσσο και στο 38’ με τον Τσουκαλά. Δεν κατάφεραν, όμως, να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη είχε ρυθμό, όχι όμως και φάσεις. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, αλλά ούτε οι μεν, ούτε και οι δε είχαν καταφέρει ν’ απειλήσουν. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι το 63’.

Τότε που ο Ροχάνο έδωσε έτοιμο γκολ στον Κάσσο, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι και ο Τσέλιος έκανε καταπληκτική επέμβαση. Δέκα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο Ροχάνο σέντραρε και ο Βλαχομήτρος με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0.

Ο Εργοτέλης δεν έβγαλε ουσιαστική αντίδραση, δεν έβαλε πίεση στη Νίκη Βόλου, η οποία κράτησε άνετα μέχρι το φινάλε το προβάδισμα και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Στο 88’, μάλιστα, ο Παναγιωτίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ανδρέου από κοντά διαμόρφωσε το 2-0.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τζοβάρας, Τσουκαλάς (92’ Αλτιτζής), Λόπεθ Γκαρθία (46’ Τσιμπούκας), Παναγιωτίδης, Βλαχομήτρος, Γρομητσάρης (26’ λ.τρ. Μπόσιο), Κάσσος (92’ Μέτσε), Ροχάνο (83’ Τζιώρας).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Κατσούρι (46’ Ντουμάνης), Σερβιλάκης (63’ Μπουρσέλης), Μίκο, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουτσάκης (77’ Αμπντάλα), Ποζατζίδης, Κουατένγκ, Κωστανάσιος.

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.