Tέλος το όνειρο για την Μαρία

07:46 | 10/09/2021

Το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη έσβησε στα ημιτελικά του US Open, καθώς δεν άντεξε και λύγισε από την φοβερή και τρομερή Έμα Ραντουκάνου και γνώρισε την ήττα στα 2 σετ με 6-1,6-4

Η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο Flushing Meadows και υπέταξε στον ημιτελικό του US Open την Μαρία Σάκκαρη με 6-1,6-4. Η Βρετανίδα ξεκίνησε από τα προκριματικά πριν τρεις εβδομάδες και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την έφηβη Λέιλα Φερνάντεζ από τον Καναδά.

Το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη έσβησε στα ημιτελικά του US Open έσβησε, καθώς δεν άντεξε και λύγισε από την φοβερή και τρομερή Έμα Ραντουκάνου και γνώρισε την ήττα στα 2 σετ με 6-1,6-4. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν από την πρώτη μέρα στο τουρνουά του Flushing Meadows εκπληκτική, έπαιξε με διαύγεια στο παιχνίδι της, έχασε μόλις ένα σετ (από την Αντρεέσκου στη φάση των 16) μέχρι τον ημιτελικό κόντρα στη φοβερή και τρομερή Βρετανίδα, ωστόσο η 18χρονη Ραντουκάνου ήταν αλάνθαστη και της έβαλε στοπ. Πήρε ρίσκο στο παιχνίδι της, πίεσε το μπάκχαντ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και της... χάλασε το μυαλό.

Φυσικά, η δεύτερη παρουσία της Σάκκαρη σε ημιτελικό Grand Slam αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία και αποδεικνύει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

Στον τελικό η Ραντουκάνου θα αντιμετωπίσει την Λέιλα Φερνάντεζ από τον Καναδά που στον πρώτο νίκησε την Αρίνα Σαμπαλένκα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 23:00 (ώρα Ελλάδος, Eurosport 1).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία της Σάκκαρη στο Us Open την εκτόξευσε στο ράκινγκ λιστ και πλέον θα βρεθεί στο Νο13, όπου αποτελεί την υψηλότερη θέση για Ελληνίδα αθλήτρια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.