Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τεν Χαγκ σε...κρίση!

17:00 | 01/11/2023

Με τον ερχομό του Ten Hag, παίκτες, διοίκηση αλλά και οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων αναθάρρησαν. Άλλωστε γιατί να μην το κάνουν, όταν έβλεπαν μια Manchester United αρκετά δεμένη και δυνατή την περασμένη σεζόν.

Στην πρώτη του κι 'oλας χρονιά σαν προπονητής των κόκκινων, κατάφερε και έφερε έναν τίτλο που τόσο πολύ έλειπε από την ομάδα τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο λόγος για το Carabao Cup, ένα τρόπαιο αρκετά υποτιμημένο που όμως καθόλου δεν χάλασε τον λαό της Manchester.

Βέβαια δεν ήταν μόνο το τρόπαιο ο λόγος που όλοι στην ομάδα χαμογελούσαν, αλλά και το ποδόσφαιρο του Ολλανδού τεχνικού που.. έπειθε!

Παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας κάνει πραγματικό φρούριο το Old Trafford, κατάφερε και έχτισε ένα αήττητο σερί 30 αγώνων, μέχρι να το σπάσει φέτος η Μπράιτον. Ενώ στα μετόπισθεν είχε δεχτεί μόλις 10 γκολ σε όλο το πρωτάθλημα. Η καλύτερη δηλαδή άμυνα στην Premier League εντός έδρας.
Φέτος τα πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια, με πολλά προβλήματα να πνίγουν την United.
Πρώτα, οι πολλαπλοί τραυματισμοί από την αρχή της σεζόν, μετά ο τσακωμός μεταξύ Ten Hag και Sancho, βγάζοντας τον Άγγλο άσσο εκτός ομάδας.

Εν συνεχεία τα.. "παρατράγουδα" του Άντονι με την πρώην σύζυγο του και τέλος οι δηλώσεις διάφορων παικτών για τον χρόνο συμμετοχής τους στα γήπεδα.
Όλα αυτά εμφανίστηκαν σαν βουνό για τον Ten Hag και μένει να δούμε αν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση του συλλόγου.

Η πίεση σίγουρα μεγαλώνει και για τον ίδιο και ποιος ξέρει που θα οδηγήσει όλο αυτό. Φέτος μετράει συνολικά 7 ήττες και 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται στην 8η θέση στο πρωτάθλημα στο -8 από την τετράδα και στο -11 από την κορυφή. Στο Champions League είναι στην 3η θέση του ομίλου πίσω από Bayern και Galatasaray.

Πάντως δημοσιεύματα θέλουν την διοίκηση της United να υποστηρίζουν τον Ολλανδό τεχνικό γνωρίζοντας σαφώς την όλη κατάσταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.