Τεντόγλου: «Είμαι τεμπέλης, μόνο με τον στίβο το παλεύω»

18:42 | 15/10/2021

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για το μόνο πράγμα που τον κάνει να μη βαριέται

Σε μεγάλη συνέντευξη στο σάιτ SPORT24, ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε, μεταξύ πολλών άλλων, για το πόσο είναι τεμπέλης:

«Είμαι τεμπέλης, είναι απλό, δεν θέλω να κάνω τίποτα. Με τον στίβο το παλεύω, επειδή μου αρέσει. Σε ό,τι μου αρέσει, δεν είμαι τόσο τεμπέλης.

Δεν θα μαγειρέψω, θα παραγγείλω. Δεν θα φτιάξω καφέ, μπορεί να παραγγείλω. Όταν μου πουν τα παιδιά να βγούμε, να πάμε κάποια βόλτα, θα τους πω βαριέμαι. Για παράδειγμα, θα μπορούσα να παρακολουθήσω μια σχολή τώρα. Θα ήταν δύσκολο, αλλά γίνεται.

Μου αρέσει η πληροφορική, η τεχνολογία, όλη τη μέρα games παίζω. Και το design μου αρέσει, θέλω να το κάνω. Είναι λίγο δύσκολο να τα διαχειριστώ όλα μαζί, αλλά για να πω την αλήθεια, γίνεται.

Όμως, θα έχω τόσο λίγο χρόνο για να τεμπελιάσω, που δεν μπορώ. Θα έχω δύο προπονήσεις την ημέρα και θέλω να ξέρω ότι μετά δεν έχω να κάνω κάτι. Όταν γυρίσω μπορεί να κάτσω λίγο στον υπολογιστή, αλλά δεν θέλω να έχω κάποια άλλη υποχρέωση.

Με ενοχλεί λίγο αυτό, να έχω πολλές υποχρεώσεις, με κάνει να μη νιώθω ωραία.

Θα ασχοληθώ με τις υποχρεώσεις μου για τον αθλητισμό. Διότι δεν είναι μόνο η προπόνηση, είναι να δώσω κάποια συνέντευξη ή να έχω μια συνάντηση. Μέχρι ένα σημείο μπορώ να τα κάνω αυτά, αλλά αν έκανα ό,τι μου ζητούσαν, δεν θα ήμουν σπίτι ποτέ. Μου αρέσει το σπίτι, μου αρέσει να αράζω. Βέβαια κι όταν αράζω, διαβάζω για το μήκος».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.