Τεράστιο τρίποντο για τον Ηρόδοτο!

19:11 | 27/06/2021

Σπουδαία νίκη με 1-0 του Ηροδότου επί του Πανιωνίου στην πρεμιέρα των μπαράζ της Γ' Εθνικής!

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε ρυθμό, αλλά δεν είχε τις καθαρές φάσεις. Ο Πανιώνιος είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και προσπαθούσε να πιέσει, δείχνοντας πιο επιθετικό σε σχέση με τον Ηρόδοτο που έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά δεν έκαναν την κλασική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, το παιχνίδι διαφοροποιήθηκε και σε αυτό έπαιξε το γκολ του Ηροδότου. Συγκεκριμένα, στο 64ο λεπτό μετά από σέντρα-σουτ του Γαρεφαλάκη, ο Γιάννης Κοιλιάρας κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά με πλασέ με το αριστερό έγραψε το 1-0!

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα του Σκύβαλου, η οποία στο 67' θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς αν ευστοχούσε ο Ποτουρίδης για το 2-0.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά πάλι ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που απώλεσε κλασική ευκαιρία. Στο 90' ο Γαρεφαλάκης σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να γράψει το 2-0 και να βάλει τέλος στις όποιες ελπίδες των «κυανέρυθρων».

Το τελικό σφύριγμα βρήκε νικητή με 1-0 τον Ηρόδοτο, ο οποίος άρχισε ιδανικά τα μπαράζ παίρνοντας το τρίποντο.

Tην επόμενη αγωνιστική ο Ηρόδοτος έχει ρεπό, ενώ την 3η θα πάει στη Ραφήνα για να παίξει με τη Θύελλα.

Oι ενδεκάδες:

Ηρόδοτος: Γεωργίου, Καργιωτάκης(59′ Γαρεφαλάκης), Κοιλιάρας Γ., Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Χαρίτος, Αργιλέσι, Κοιλιάρας Δ.(90′ Κοντογιάννης), Ποουρίδης(71′ Καλαμιώτης), Κίσσας(71′ Κασαπάκης), Γκίνη(90′ Δασκαλάκης)

Πανιώνιος: Στουρνάρας, Λάμψιας(61′ Ζάχι), Ξυγκοριος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπέργκου, Νίνο(73′ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης(46′ Σταματής), Γροντής, Μουντριχας(83′ Δρίτσας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.