Τεσσάρα πρόκρισης για Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός έφυγε με το 4-0 από την έδρα του Ιάλυσου και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες παρουσίασαν αρκετή νευρικότητα. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι "κοκορομαχίες" μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ο Ιαλυσός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Μαρτσάκη στο 10ο λεπτό, αλλά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε άμεσα το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε σουτ Σιέστεντ από το ύψος του πέναλτι, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Άγγελου Χειμωνέττου.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου διατήρησε τα ηνία του αγώνα και έψαξε και δεύτερο γκολ για να "κλειδώσει" τη νίκη, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μία ολιγωρία στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα να χάσουν καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα. Τελικά, λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 53ο ο Ντάλσιο από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι παίκτες του Χάβου έκλεισαν τους χώρους, ενώ πέτυχαν και το... κερασάκι στην τούρτα με τον νεοεισελθόντα Ρομάν, ο οποίος σκόραρε στο 85ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ταχάρ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 0-4.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.