Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άρης Ρεθύμνου

14:08 | 29/06/2020

Την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Άρης Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα τα κίτρινα θα φορούν τη νέα χρονιά οι Σπανίδης, Ζόντο, Γαβαλάς και Παπαγιαννάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την απόκτηση των Σπανίδη, Γαβαλά Ζόντο και Παπαγιαννάκη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει η διοίκηση του ΑΡΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.

Πρόκειται για πολύ ταλαντούχους και ελπιδοφόρους νέους ποδοσφαιριστές και στις πρώτες τους δηλώσεις δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους που ήρθαν στην οικογένεια του ΑΡΗ.

Ο Παναγιώτης Σπανίδης αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Άρη Ρεθύμνου .Θα προσπαθήσω μέσα από την δουλειά και την θέληση να βοηθήσω την ομάδα να πραγματοποίηση όλους τους στόχους που έχει θέσει .Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα».

Αντώνης Γαβαλάς δήλωσε και αυτός με την σειρά του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Άρη, ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και σε προσωπικό επίπεδο να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον Coach Άρη Παπαδάκη που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα».

Ο Ρίντι Ζόντο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που ήρθε στον ΑΡΗ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Άρη Ρεθύμνου και στην Γ εθνική πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα .

Εγώ θα δώσω το 100% του εαυτού μου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και είμαι σίγουρος ότι με δουλειά και προπόνηση θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Τέλος ο Μανώλης Παπαγιαννάκης δήλωσε:

«Ευχαριστώ την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου στον αστέρα Περάματος για την συνεργασία μας καθώς και την επιθυμία μου να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά , που θα αγωνιστώ για άλλη μια φορά στο πρωτάθλημα της Γ 'Εθνικής με την ομάδα του Άρη Ρεθύμνου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση και τους προπονητές του Άρη Ρεθύμνου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν να αγωνιστώ στην ομάδα τους. Με συλλογική προσπάθεια , πειθαρχεία και ευγενής άμιλλα είμαι σίγουρος ότι θα επιτευχθεί ο στόχος μας την φετινή σεζόν. Εύχομαι το φετινό πρωτάθλημα να υλοποιηθεί με υγεία και να είναι αντάξιο των προσδοκιών των φιλάθλων. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.