Τεστ... Άρη το φιλικό με Εργοτέλη

17:37 | 16/08/2019

Το φιλικό με τον Εργοτέλη έχει για τον ΟΦΗ ξεχωριστή σημασία.

Ο ΟΦΗ δίνει το πρώτο και συνάμα το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί κρητικού εδάφους πριν από την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος και τον αγώνα της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Άρη. Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 στο Παγκρήτιο ο Όμιλος φιλοξενείται από τον Εργοτέλη και ο Γιώργος Σίμος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ενδεκάδα της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Είναι δεδομένο ότι ο Έλληνας τεχνικός θα δοκιμάσει τους 11 που έχει στο μυαλό του για να παρατάξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση την 1η αγωνιστική της Super League και επί της ουσίας αυτό θα είναι το τελικό τεστ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Με δεδομένο ότι έως τώρα δεν έχει προκύψει άλλη μεταγραφή, στο φιλικό του Σαββάτου αναμένεται να δούμε μία αρχική σύνθεση που εν πολλοίς θα είναι ιδια με αυτές στα ματς που έδωσε ο ΟΦΗ στην Ολλανδία κατά την παραμονή του εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή, απογευματινή προπόνηση. Ο Σίμος θα διαπιστώσει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του -όπως για παράδειγμα ο Σακόρ που την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα- και αναλόγως θα κινηθεί για τις επιλογές του. Το σίγουρο είναι ότι στο κέντρο της άμυνας θα δούμε ξανά το δίδυμο Νάστου-Γιαννούλη, αφού μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στην απόκτηση στόπερ και δη στην περίπτωση του Σαλίμι.

Στον ΟΦΗ αντιμετωπίζουν το φιλικό με τον Εργοτέλη με πάσα σοβαρότητα, αφού θα είναι το τελικό τεστ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Παράλληλα, γνωρίζουν ότι στο Παγκρήτιο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά την ομάδα που «χτίζεται» με τον Σίμο στο τιμόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαλίμι, η δεύτερη υπέρβαση

Οι παίκτες έγιναν μοντέλα

Το μήνυμα του Γουάλι στα ελληνικά

Ο Μπούσης στο ΟΑΚΑ δίπλα σε Μελισσανίδη και Βαρδινογιάννη

Ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το Εργοτέλης - ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.