«Τεστ» για τον ΟΦΗ και τον... OFI

09:50 | 29/08/2020

Ο Όμιλος δίνει σήμερα (19.00, Capitano.gr) απέναντι στον Ατρόμητο την τελική «πρόβα» πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του σε Super League 1 και Europa League.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ακόμη ένα πολύ δυνατό φιλικό, καθώς το απόγευμα κοντράρεται με τους Περιστεριώτες.

Μια ομάδα αρκετά καλή, η οποία ανήκει στους «ισχυρούς» της πρώτης κατηγορίας. Πρόκειται για ένα σημαντικό «τεστ» για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, ο οποίος θα κάνει τις δοκιμές του και θα τσεκάρει το βαθμό ετοιμότητας των «ασπρόμαυρων», δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στις 12 Σεπτεμβρίου έχει οριστεί η σέντρα, ενώ στις 17 του ίδιου μήνα ο ηρακλειώτικος σύλλογος βάζει το ευρωπαϊκό του κουστούμι και πάλι, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος η αναμέτρηση αντιμετωπίζεται ως επίσημη για τον ΟΦΗ, που θέλει να παρουσιαστεί βελτιωμένος, σε σχέση με την αναμέτρηση με το «τριφύλλι».

Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει και το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, ωστόσο είναι γεγονός πως η συνάντηση με τους Περιστεριώτες είναι υψηλότερου βαθμού δυσκολίας, αλλά και σπουδαιότητας για τον Όμιλο.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να φανερώσει και κάποιες από τις σκέψεις του για το βασικό σχήμα, αν και αυτό δε μοιάζει και τόσο πιθανό.

Αφενός γιατί ο νεαρός προπονητής σπάνια ανοίγει τα χαρτιά του κι αφετέρου επειδή τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Europa League, οι «ασπρόμαυροι» δε γνωρίζουν ακόμη τους αντιπάλους τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, άπαντες είναι παρόντες, αφού ο Νέιρα αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα πάρει λογικά χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βάτερμαν, που αποκτήθηκε πρόσφατα και μπήκε για πρώτη φορά σε αποστολή. Θα κάνει, έτσι, το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ. Στον αντίποδα, τώρα, από την 22άδα «κόπηκε» ο Γουάλι, ο Σηφάκης και ο ανέτοιμος Σόουζα.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση του φιλικού αυτή θα γίνει από το Novasports 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σεμέντο, ο ΟΦΗ και η πρόταση από ομάδα Superleague

Με Βάτερμαν, χωρίς Γουάλι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.