Ο προπονητής των Κουνάβων, πάτερ Μιχάλης Τουτουδάκης, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους-Τι δηλώνει ο ίδιος στο Capitano.gr.

Το εκτός έδρας ματς κόντρα στο Ίνι για τη 18η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ ήταν επεισοδιακό για την ομάδα του, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1. Είχε, μάλιστα, και 3 αποβολές παικτών του, ενώ έφερε και τη σκληρή του τιμωρία.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, δηλαδή, του επέβαλλε ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους για 4 μήνες. Ο διαιτητής Κυριακόπουλος έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι τον εξύβρισε και τον έσπρωξε.

Ο πάτερ Μιχάλης, πάντως, μίλησε στο Capitano.gr και έδωσε τη δική του διάσταση στην υπόθεση.

«Αυτή η τιμωρία πάνω απ’ όλα με προσβάλλει ως άνθρωπο. Ο διαιτητής κ. Κυριακόπουλος ήταν αρκετά προκλητικός από το πρώτο λεπτό χωρίς λόγο. Ο α’ βοηθός, κ. Κατσογιάννης, επίσης, έβρισε πολύ άσχημα ποδοσφαιριστή μου.

Ήταν λάθος μου που εκνευρίστηκα και αποβλήθηκα από τον πάγκο, όμως όσα μου καταλογίζονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όταν υπήρξε η ένταση, λίγο πριν το τέλος του ματς, μπήκα στο γήπεδο, όχι για φασαρία, αλλά για να ηρεμήσω τα πνεύματα.

Ποτέ δεν έβρισα και δεν έσπρωξα κανέναν. Όχι μόνο λόγω της θέσης μου στην Εκκλησία, αλλά γενικά σαν άνθρωπος δεν έχω βρίσει ποτέ. Όλο αυτό με προσβάλλει. Στο φύλλο αγώνα αναφέρονται πολλά… γενικόλογα. Είναι μια άδικη απόφαση, αλλά οφείλουμε να τη σεβαστούμε».

Φωτογραφία: Νίκος Σωμαράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.