Τη Δευτέρα η «πρώτη» του Εργοτέλη

17:50 | 27/07/2021

Στην αφετηρία της νέας περιόδου οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε ότι η επίσημη «πρώτη» της καινούργιας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (02/08). Η προπόνηση θ’ αρχίσει στις 6.30 το απόγευμα και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ.

Η σχετική ενημέρωση: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας μας, έχει ήδη ξεκινήσει με τους «κιτρινόμαυρους» να αφήνουν σιγά σιγά στην άκρη τις καλοκαιρινές διακοπές με φόντο την επιστροφή στο γήπεδο.

Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (02/08), στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου, με τους ποδοσφαιριστές ωστόσο να περνούν λίγες ημέρες νωρίτερα τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα οι παίκτες θα υποβληθούν την Πέμπτη σε αιματολογικές εξετάσεις ενώ Παρασκευή και Σάββατο (30-31/07) θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ, με τους παίκτες να έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.

Την Κυριακή (01/08), θα δοθεί ρεπό και την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα δώσουν το παρών στο Παγκρήτιο για την έναρξη της φετινής προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της SuperLeague 2. Η πρώτη προπόνηση θα έχει ώρα έναρξης στις 18.30 και θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.