​Τη νίκη της αγωνιστικής ο ΠΟΑ - Όλα τα αποτελέσματα

18:36 | 25/04/2021

Τι έγινε στα κυριακάτικα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα δύο Ηρακλειώτικα ντέρμπι σε Αρχάνες και Νέα Αλικαρνασσό, ενώ ο ΠΟΑ με νίκη-ανατροπή είναι μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Στις Αρχάνες, Γιούχτας και Πόρος έμειναν στο 0-0, στο ντεμπούτο του Σκέντζου στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο Γιούχτας είχε ευκαιρίες, το ματς ήταν ανοιχτό, ενώ στο φινάλε αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν για το γκολ. Η ομάδα του Πίτσου έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Στο Ατσαλένιο, τη μεγάλη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΠΟΑ που το γύρισε και επικράτησε 2-1. Ο ΑΟΑΝ προηγήθηκε με πέναλτι νωρίς-νωρίς με τον Παπαδόπουλο, αλλά ο ΠΟΑ με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τούμπα το ματς, διπλασίασε τις νίκες του σε ισάριθμες αναμετρήσεις και παραμένει στο κυνήγι της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Σένκα και Καϊμακαμούδης διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

Στο ντέρμπι της Ν.Αλικαρνασσού, στο ντεμπούτο του Βολονάκη στον πάγκο του Αλμυρού μετά το επεισοδιακό διαζύγιο με τον Κιάσσο, το 1-1 σφράγισε την ιστορία του. Ο Ηρόδοτος προηγήθηκε νωρίς με τον Γκίνη μόλις στο 3', ενώ ο Αλμυρός έφτασε στην ισοφάριση με τον Πιερτζιάκομι στο 76'. Λίγο πριν από το φινάλε οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Μεγάλη νίκη πήρε και η Νεάπολη στην έδρα της Δαμάστας παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι λίγο πριν από την ανάπαυλα, αλλά οι φιλοξενούμενοι το έφεραν τούμπα στο β' μέρος.

Τα αποτελέσματα:

Αναγέννηση Ιεράπετρας - Αστέρας Ρεθύμνου 3-4

ΠΟΑ - ΑΟΑΝ 2-1

Ηρόδοτος - Αλμυρός 1-1

Δαμάστα - Νεάπολη 1-2

Γιούχτας - Πόρος 0-0

Πλατανιάς - Άρης Σούδας 0-1


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.