Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση Σακόρ

ΟΦΗ

Ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις…

Ο αποκλεισμός του Βαγιεμπά Σακόρ από την αποστολή του πρόσφατου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Το Capitano.gr είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή πως έμεινε εκτός, λόγω της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια της αντικατάστασης του στην αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία.

Ήταν ουσιαστικά μια τιμωρία και ένα δυνατό «μήνυμα» από τον Γιώργο Σίμο προς πάσα κατεύθυνση ότι ανάλογες αντιδράσεις δε χωράνε στην ομάδα.

Έχει, έτσι, ενδιαφέρον τι μέλλει γενέσθαι από’ δω και στο εξής με τον Νορβηγό μέσο. Πρέπει, φυσικά, να φανεί σε πρώτη φάση αν επιστρέψει κανονικά ενόψει ΠΑΟΚ (04/10).

Η λογική λέει πως δε θα μείνει ξανά εκτός, αφού σε κάθε περίπτωση ο σκοπός μιας τιμωρίας είναι ο παραδειγματισμός και ο συνετισμός.

Εκτός απροόπτου ο 24χρονος μέσος θα μπει κανονικά στις επιλογές του 42χρονου τεχνικού, αν και σήμερα δε γυμνάστηκε, λόγω ημικρανίας. Εκτός, βέβαια, κι αν στο μεταξύ «σκάσει» κάποια πρόταση για ν’ αποχωρήσει, οπότε το πράγμα αλλάζει.

Ο Σακόρ είχε κρούσεις, κυρίως από συλλόγους της Κύπρου, οι οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τον ενθουσίασαν και δεν προχώρησε κάποια εξ’ αυτών.

Αν, ωστόσο, προκύψει κάτι αξιόλογο, τότε δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις, καθώς τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο παίκτης δε θα έλεγαν «όχι» σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εφόσον, βέβαια, έμεναν ικανοποιημένες και οι δύο πλευρές.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής να παραμείνει κανονικά στο ρόστερ και πλέον είναι στο χέρι του ν’ αποδείξει πως πήρε το… μήνυμα.

Στον Όμιλο δεν έχουν πάψει να πιστεύουν στις δυνατότητες του, όμως κι εκείνος πρέπει να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό στο χορτάρι. Για το καλό της ομάδας, αλλά και της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το «πίτμπουλ» στην Τούμπα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.