«Θα φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο»

Special

Ο προπονητής του Δειλινού, Γιώργος Γωνιωτάκης μίλησε στο Capitano.gr για τα πλάνα της ομάδας του στη νέα αγωνιστική σεζόν που βρίσκει το κρητικό σωματείο στις Εθνικές κατηγορίες

Η νέα χρονιά θα βρει τον ίδιο και την ομάδα του στη Γ' Εθνική κατηγορία. Εκεί, ο κρητικός κόουτς θα προσπαθήσει με το Δειλινό να δώσουν το 100% για μια καλή πορεία. 

Έπειτα από τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του τίτλου της ΕΚΑΣΚ, στο Δειλινό αρχίζουν να «μπαίνουν» στο κλίμα της επόμενης μέρας. Ο Γιώργος Γωνιωτάκης σε συνέντευξη του στο Capitano.gr περιγράφει τι χρειάζεται η ομάδα του Ηρακλείου στη Γ' Εθνική, αναφέρεται στις ανανεώσεις ενώ απαντάει στο τι μέτρησε περισσότερο στους τελικούς απέναντι στον Εργοτέλη.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας δεν έχουν υπάρξει ακόμη ανανεώσεις και συζητήσεις με τους παίκτες καθώς αυτό θα γίνει από την ερχόμενη εβδομάδα όταν όλα και όλοι θα έχουν ηρεμήσει.

Πιστεύατε ότι θα φτάσετε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος; 

«Ο τρόπος με τον οποίο πήγαμε στους τελικούς όπου μείναμε ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης, ήρθαμε αντιμέτωποι με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, αυτομάτως, θεωρώ ότι έθεσε φαβορί τον Εργοτέλη. Αυτό φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι μετά και την επικράτηση του Εργοτέλη, εμείς ερχόμασταν από «πίσω» με ένα μήνα και 10 μέρες αποχή από τα γήπεδα.»

Πως αντιμετωπίσατε τον Εργοτέλη στη σειρά των τελικών;

«Καταφέραμε να αντιδράσουμε κυρίως με την ψυχική δύναμη των παικτών, στο δεύτερο ματς είδαμε μια άλλη εμφάνιση από τους παίκτες μου. Τότε αρχίσαμε να ελπίζουμε για το τελευταίο παιχνίδι. Παρόλα αυτά στο τελευταίο παιχνίδι ο αντίπαλος μπήκε διαβασμένος και πιο έτοιμος σε σχέση με εμάς μη αφήνοντας πολλά περιθώρια, και κάπου εκεί στα 5’ τελευταία λεπτά «μίλησε» η καρδιά των παικτών και γύρισαν το ματς».

295305.jpg#asset:18560

*O Γιώργος Γωνιωτάκης πανηγυρίζει το πρωτάθλημα μαζί με τον Σπύρο Γρύλλη


Έχετε μπει στη διαδικασία ανανεώσεων και μεταγραφών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Ακόμη δεν έχουμε κάνει συζητήσεις για ανανεώσεις με τους παίκτες, από βδομάδα θα γίνουν οι πρώτες κουβέντες και εκεί θα δούμε σε τι πλαίσια θα κινηθούμε. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά το μπάτζετ και γι’αυτό το λόγο θα κινηθούμε «εντός πόλεως». Θα δώσουμε την ευκαιρία σε νέους παίκτες να αγωνιστούν με την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική και να διακριθούν».

Έχετε μιλήσει με την διοίκηση ενόψει νέας χρονιάς;

«Τα περισσότερα πράγματα είναι έτοιμα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν καθώς θα κινηθούμε στα ίδια πλαίσια με την φετινή. Με την διοίκηση πάντα δημιουργούνται μικροπροβλήματα αλλά τα ξεπερνάμε και προχωράμε παρακάτω.» 

Ποιος ο στόχος στη Γ' Εθνική;

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα και είναι πολύ χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία την μία εβδομάδα βρίσκεσαι σε θέση ανόδου και την επόμενη το αντίθετο. Αντιλαμβάνομαι την δυσκολία, άλλωστε, έχω δουλέψει ξανά στη Γ’ Εθνική και ξέρω τις δυσκολίες και γι’αυτό θα φτιάξουμε δυνατό ρόστερ με παίκτες που δεν θα «πουλάνε» εύκολα το τομάρι τους. Έχω κάποια ονόματα στην «άκρη» του μυαλού μου αλλά επίσημες συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.