''Δίκαιο'' χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στη Δράμα ο τεχνικός του ΟΦΗ σε δηλώσεις του στο επίσημο site του ΟΦΗ

«Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι» και τόνισε ότι «η προσπάθεια του ΟΦΗ συνεχίζεται μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος», τόνισε στο επίσημο site της ΠΑΕ ο Νίκος Παπαδόπουλος ενώ αναφερόμενος στους τραυματισμούς των Βουό - Μαχαίρα είπε χαρακτηριστικά «οι αναγκαστικές αλλαγές του Βουό και του Μαχαίρα μας αποσυντόνισαν», ενώ διατύπωσε κάποια παράπονα για τους παίκτες του, για το γεγονός ότι «οπισθοχώρησαν, χωρίς να υπάρχει λόγος, θα γίνει συζήτηση για θέματα νοοτροπίας», τόνισε για την μέτρια εικόνα του β' μέρους

Μερικές από τις αναφορές του προπονητή του ΟΦΗ:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και σκοράραμε πρώτοι. Παράλληλα είχαμε και δυο καλές αντεπιθέσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες επιλογές.

Οι δυο αναγκαστικές αλλαγές μας αποσυντόνισαν. Η δόξα πήρε την κατοχή, αλλά μας έκανε μόνο ναι ευκαιρία στη λήξη του ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε και πάλι καλές στιγμές και σε δυο φάσεις θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Όμως δεχθήκαμε την ισοφάριση.

Το παιχνίδι πέρασε για εμάς, η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα και μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά η άνοδος. Η εβδομάδα που έρχεται είναι σημαντική για να μιλήσω στους παίκτες μου, για θέματα νοοτροπίας. Οι παίκτες μου οπισθοχώρησαν, χωρίς να υπάρχει λόγος και δεν ήταν στα πλάνα μας. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα».Και συνέχισε: «Ο ΟΦΗ είναι πρώτος έχει την καλύτερη επίθεση, τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, πολλές ασίστ και ένα μεγάλο νικηφόρο σερί».

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Νίκος Κωστένογλου ανέφερε ότι «Eίμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον ΟΦΗ, δεν απειληθήκαμε πέρα από μια φάση. Ο ΟΦΗ προσπάθησε με άναρχο τρόπο για να μας απειλήσει. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.