«Θα πάμε στην παραπάνω κατηγορία»

20:22 | 02/05/2018

Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ισοπαλία που κατέκτησε ο Ηρόδοτος στο «Ελ Πάσο» απέναντι στον Εθνικό.

Ο έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι άπαντες πιστεύουν πως η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού θα φτάσει στην άνοδο. Ο προπονητής των «κυανόλευκων» είπε αναλυτικά: «Παίξαμε με μία ομάδα, η οποία είχε το απόλυτο των νικών στην έδρα της τη φετινή περίοδο και είμαστε οι πρώτοι, που της πήραμε βαθμό εδώ. Λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι ο Ηρόδοτος θα έρθει εδώ για να παίξει, καθώς δεν είχε διάθεση να κλειστεί.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που ήλεγχε καθαρά το παιχνίδι και είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία. Μετά το 60’ ο Εθνικός ισορρόπησε το ματς, ήταν λίγο πιεστικός και είχε ορισμένες μικροφάσεις, γιατί δεν υπήρξαν και μεγάλες ευκαιρίες στον αγώνα. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι ήταν 100% δίκαιο και για τους δύο. Είναι σημαντικό που είμαστε στην πρώτη θέση, μετά τις 2 αυτές αγωνιστικές. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο, αλλά είμαστε ομάδα μ’ όλη τη σημασία της λέξης και πιστεύουμε μ’ όλη μας την καρδιά ότι θα πάμε στην παραπάνω κατηγορία». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.