Θα προκριθεί η Λίβερπουλ;

08:47 | 11/12/2018

Σήμερα η τελευταία αγωνιστική των έξι ομίλων του Champions League - ματσάρα στο ''Άνφιλντ''

Τα πάντα έφτασαν να κριθούν στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αναφορικά με το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση και ποιος θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.Το βράδυ η Λίβερπουλ θέλει μόνο νίκη υποδεχόμενη τη Νάπολι στο τελευταίο ματς. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα αποκλείεται. Από την άλλη η Νάπολι, αν ηττηθεί από τη Λίβερπουλ, κατά πάσα πιθανότητα αποκλείεται αυτή. 

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν, αν δεν κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι αυτή που θα πάει στο Γιουρόπα Λιγκ κι έτσι οι Γάλλοι θέλουν πάσει θυσία τη νίκη, απέναντι στους Σέρβους, οι οποίοι έχουν να ελπίζουν μόνο στη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, κι αυτό εάν κερδίσουν την Παρί και την ίδια στιγμή κερδίσει η Λίβερπουλ. Πιθανότητες λίγες, αλλά πάντα υπάρχουν στο τραπέζι.

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς έρχεται από τον τρίτο όμιλο και είναι το Μπαρτσελόνα - Τότεναμ. Οι Ισπανοί έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση και μπροστά στο κοινό τους υποδέχονται τους πετεινούς του Βόρειου Λονδίνου, που θέλουν νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση. Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα, η Ίντερ του εκπληκτικού Μάουρο Ικάρντι φιλοξενεί στο «Τζουζέπε Μεάτσα» την Αιντχόφεν και θα έχει σαφώς ευκολότερη δουλειά ως προς το τρίποντο, κάτι που την καθιστά φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Στον πρώτο όμιλο, οι Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας και οι δύο ήδη προκριθεί, φιλοξενούνται από τις Μονακό και Μπριζ αντίστοιχα. Τα πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα, καθώς και η τρίτη θέση έχει σιγουρευτεί από τους Βέλγους κι έτσι δεν υπάρχει η αγωνία και η προσμονή για κάποια έκπληξη.

Στα παιχνίδια που διεξάγονται νωρίτερα, στις 19:55, αυτά του τέταρτου ομίλου, μπορεί η κατάσταση να έχει ξεκαθαρίσει ως προς το ποιος περνά στην επόμενη φάση, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει για τη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Πόρτο και Σάλκε έχουν «καπαρώσει» τις πρώτες θέσεις χωρίς να υπάρχει πιθανότητα αναδιάταξης. Η τρίτη Γαλατασαράι, φιλοξενεί την Πόρτο και η τελευταία Λοκομοτίβ παίζει στην έδρα της Σάλκε. Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος αν καταφέρουν οι Ρώσοι να κερδίσουν, να αφήσουν απ' έξω την «Τσιμπόμ» που χρειάζεται το ίδιο (ή καλύτερο) αποτέλεσμα από τη Λοκομοτίβ για να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Πρόγραμμα:

  • 19:55 Σάλκε-Λοκομοτίβ Μόσχας
  • 19:55 Γαλατάσαραϊ-Πόρτο
  • 22:00  Μονακό-Ντόρτμουντ
  • 22:00 Μπριζ-Ατλέτικο Μαδρίτης
  • 22:00 Ίντερ-Αϊντχόφεν
  • 22:00 Μπαρτσελόνα-Τότεναμ
  • 22:00 Λίβερπουλ-Νάπολι
  • 22:00 Ερυθρός Αστέρας-Παρί Σεν Ζερμέν
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.