«Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από τον Ολυμπιακό»

14:30 | 08/11/2019

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο λίμπερο του ΟΦΗ, Δημήτρη Γκαράς

Μετά τον Παναθηναικό, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα, για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες του Ελληνικού βόλει, τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά, μίλησε ο λίμπερο της ομάδας του ΟΦΗ, Δημήτρης Γκαράς: ''Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται απο μια μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο Λιγκ Καπ. Είναι μια ομάδα, που είναι πλήρης και σταθερή. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι μας αναλογεί. Εμείς πρέπει να δείξουμε το δυναμισμό μας και να κάνουμε μια εμφάνιση σαν το τελευταίο σετ με τον Παναθηναικό".

Ενώ, για την αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ, αναφέρει: "Οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Με τον Παναθηναικό, δείξαμε δυο πρόσωπα. Είχαμε και καλό και κακό εαυτό. Στα δυο πρώτα σετ κάναμε αβιάστα λάθη σε καλές συνθήκες. Θέλω να κρατήσω το τελευταίο σετ, που είναι το θετικό κομμάτι του αγώνα για μας. Να κρατήσουμε αυτό το δυναμισμό και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε σετ. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει κάποια στιγμή και ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.