Θανάσης: «Μόλις γυρίσω Ελλάδα θα φάω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο»

19:35 | 23/07/2021

Αποκάλυψε τι θα κάνει μόλις φτάσει στη χώρα μας-Πάει πιο πίσω η επιστροφή του με τον Γιάννη στην Ελλάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πανηγύρισε με την ψυχή του... από το αυτοκίνητο του τον τίτλο με τους Μπακς και σύντομα θα πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, μαζί με τον αδερφό του Γιάννη.

Η περιπέτεια του, βέβαια, θα καθυστερήσει την άφιξή του. Το ταξίδι αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (24/07), όμως τα πλάνα άλλαξαν.

Και αυτό γιατί ο Θανάσης έχει μπει έχει μπει στο πρρωτόκολλο ασφάλειας του ΝΒΑ για τον κορωνοϊό και ο Γιάννης αποφάσισε να τον περιμένει για να γυρίσουν παρέα.

Ο μεγαλύτερος της οικογένειας Αντετοκούνμπο, πάντως, σε live του στο Instagram αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν έρθει Ελλάδα. Είπε χαρακτηριστικά:

«Θέλω μόλις γυρίσω στην Ελλάδα να κάτσω στο μπαλκόνι να φάω αντικριστό και γαλακτομπούρεκο. Μπουζούκια πού; Είναι ανοιχτά τα μπουζούκια; Ο στόχος είναι να παω στην Ελλάδα, να δω τους φίλους και να το γιορτάσουμε στα Σεπόλια. Να τα σπάσουμε όλα στην Αθήνα. Θέλω να πάω και στη Νιγηρία».

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει ως πρωταθλητής, επεσήμανε: «Νοιώθω σαν να ξεκίνησα σήμερα το μπάσκετ. Είναι ένα συναίσθημα που προσπαθώ να το εξηγήσω και να βρω λόγια. Κάνεις κάτι για μια πόλη που δεν έχει γίνει εδώ και μισό αιώνα. Έχει να γίνει δύο γενιές. Θα είσαι στα βιβλία της ιστορίας για πάντα. Ονειρεύεσαι να πάρεις τον τίτλο και συγκινείσαι όταν το παίρνουν άλλοι. Λες ότι θέλεις να το πετύχεις κι εσύ και τελικά το κάνεις μαζί με αυτή την τρομερή ομάδα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.