Θέλει να ξεπεράσει τον… εαυτό του στη Σπάρτη

10:32 | 04/05/2018

Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα επιδιώξει στη Λακωνία και τον αγώνα του με τη Σπάρτη ο Εργοτέλης, προκειμένου να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει και είναι το καλύτερο εφετινό του. Στις 4:00 η σέντρα της αναμέτρησης, με ζωντανή μετάδοση από το Capitano.gr

Βέβαια μέσα σε αυτό το αήττητο σερί είναι οι δύο αγώνες «στα χαρτιά» με Αχαρναϊκό και Βέροια, όπως όμως είχε γίνει και την προηγούμενη φορά όπου είχε μια σειρά αγώνων δίχως να γνωρίσει την ήττα. Τότε ήταν πέντε αγωνιστικές, από την 11η μέχρι και την 15η όταν στους αγώνες που είχε, πέραν αυτών με Αχαρναϊκό και Βέροια, είχε ισοπαλία 0-0 με τη Σπάρτη στο Παγκρήτιο, νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού, ενώ είχε επιβληθεί και την Αναγέννησης Καρδίτσας 1-0.

Τώρα το αήττητο της κρητικής ομάδας «τρέχει» από την 24η αγωνιστική μέχρι και σήμερα, με νίκη επί του Παναιγιάλειου (5-1), ισοπαλία στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα Πόντου (1-1), νίκες με Απόλλωνα Λάρισας (3-1) και ΑΕ Καραϊσκάκης (4-1), ενώ υπήρξαν και οι αναμετρήσεις με Αχαρναϊκό και Βέροια.

Από εκεί και πέρα ζητούμενο για τον Εργοτέλη είναι και η ουσία, καθώς θέλει να έχει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα τον ωθήσουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γκώνιας περιορίζονται στον τραυματία Μανουσάκη και τον στρατευμένο Λαδά.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Καϊπερς, Έφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης και Βογιατζής.

Από την πλευρά τους οι Σπαρτιάτες θα αναζητήσουν επίσης τη νίκη και μόνο, καθώς μετά την απώλεια βαθμών που είχαν την περασμένη αγωνιστική στην Καλλιθέα, έχουν βρεθεί κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού, από την οποία θέλουν να απομακρυνθούν και πάλι. Παράλληλα υπάρχουν και πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα, τα οποία θα θελήσουν οι Λάκωνες να διασκεδάσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Εργοτέλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχαηλίδης από τη Βοιωτία, με επόπτες τους Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Σοφός (Βοιωτίας), ενώ 4ος θα είναι ο Φώτης (Εύβοιας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.