Θέλει Νεϊμάρ η Τσέλσι!

11:36 | 16/02/2023

​    Οι ομάδες της Premier League πρωταγωνίστησαν και πάλι στο μεταγραφικό «παζάρι», καθώς δαπάνησαν περίπου ένα δισ. δολάρια σε μετακινήσεις παικτών, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τη χειμερινή περίοδο. 

Πρωταθλήτρια των μεταγραφών αναδείχθηκε η Τσέλσι, η οποία δαπάνησε περίπου το 37% του συνολικού ποσού για νέους παίκτες, με κορυφαία την επένδυση 121 εκατ. για την απόκτηση του Αργεντινού, Ενζο Φερνάντες, από την Μπενφίκα.

Συνολικά η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε περισσότερα για μεταγραφές, από όλες τις ομάδες σε Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Και οι «μπλε» συνεχίζουν και μάλιστα θέλουν το καλοκαίρι να κάνουν τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με τον ομόλογο του της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Παρίσι, με θέμα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ο «Νέι» είναι στη μαύρη λίστα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, καθώς ήρθε σε κόντρα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος, και πρόκειται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι. Η Τσέλσι θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο Μπόελι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του, καθώς ο διάσημος άσος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.