Θέλει ΟΦΗ ο… περιζήτητος Νίλι

08:30 | 12/05/2020

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός περιμένει… σινιάλο από τον Όμιλο, αν και ήδη τον έχουν πλησιάσει ελληνικές ομάδες.

Ο Φρανθίσκο Νίλι βρίσκεται… σταθερά στα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ τους τελευταίους μήνες. Τον χειμώνα, μάλιστα, θα μπορούσε το θέμα του να έχει προχωρήσει, όμως ο Πλατανιάς φρόντισε να βάλει ρήτρα ύψους 100.000 ευρώ σε περίπτωση που συνέχιζε σε άλλο σύλλογο της χώρας από το δεύτερο μισό της περιόδου και μετά.

Ο 26χρονος παίκτης δεν ήθελε να παραμείνει στους «κόκκινους» για πολλούς και διάφορους λόγους, ωστόσο η συγκεκριμένη παράμετρος έβαλε «φρένο» στην ενδεχόμενη προσπάθεια απόκτησης του από τους «ασπρόμαυρους».

Ο επόμενος, έτσι, «σταθμός» στην καριέρα του, μετά από τους Χανιώτες, ήταν η Bengaluru FC, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ινδίας και στο διάστημα που έπαιξε, πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Μένει, έτσι, να φανεί αν ο ΟΦΗ δείξει εκ νέου ενδιαφέρον για τον Νίλι, ο οποίος σε λίγο καιρό θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Η τελευταία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Μαρτίου, όταν, δηλαδή, ο Ισπανός είχε ήδη υπογράψει με την Bengaluru.

Αν δεν είχε προκύψει το «χτύπημα» του κορωνοϊού στην ανθρωπότητα, που πήγε πίσω τα πάντα, τότε οι ιθύνοντες του Ομίλου θα είχαν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους, αναφορικά με το αν κινηθούν ή όχι για τον παίκτη.

Προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχει κάτι επίσημο, καθώς φυσικά για τον ηρακλειώτικο σύλλογο προέχει, βεβαίως, να διαλευκανθεί το… τοπίο για την τρέχουσα σεζόν και αν τελικά ολοκληρωθεί στα γήπεδα ή όχι.

Από το περιβάλλον του Νίλι διαρρέεται πως η προοπτική του ΟΦΗ τον δελεάζει, καθώς γνωρίζει ότι το κλαμπ διαγράφει πλέον ανοδική πορεία και θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά μια πιθανή πρόταση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, πάντως, μοιάζει να έχει πολλές… συμπάθειες στην Ελλάδα και ήδη έχει δεχτεί κρούση από δύο συλλόγους, με τον ένα εξ’ αυτών να φημολογείται πως είναι η Λαμία. Η επιστροφή του στη χώρα μας, επομένως, δεν θ’ αποτελέσει έκπληξη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.